Könyv és film

Van időm olvasni – Szabados Ágnes olvasási kihívása – Az én listám


Sziasztok!

Máris eltelt az új évből két hét. A két hét alatt máris sikerült teljesítenem egy valamit, amit év elején tűztem ki célul. Tavalyi évben sajnos eléggé elhanyagoltam az olvasást, ezért az egyik tervem 2019-re az olvasás. Minél több olvasás. Szeretem az olvasási kihívásokat, így idén is kerestem egyet. Valamiért úgy érzem (gondolom), hogy ez a kihívás lesz a legérdekesebb. Miért?

Szabados Ágnes, akit egyébként az RTL2 híradójának bemondójaként láthattatok, 2017-ben hozta létre az első olvasási kihívását. A kihívás érdekessége az, hogy Ági minden hónap első napján tűzi ki az adott hónap témáját. Mivel nincs előre megszabott lista, így miután kiolvastuk a hónap könyvét, a várakozási időszakban szabadon olvashatunk mást könyveket is, például olyanokat, amelyeket a Van időm olvasni csoport tagjai ajánlanak. A csoportban természetesen folyamatosan folyik a szó az aktuális témáról is, de bármilyen olvasással kapcsolatos témát fel lehet dobni. Én csak ajánlani tudom, hogy lépjetek be a csoportba, és csatlakozzatok a kihíváshoz!

Ebben a bejegyzésben pedig követni tudjátok, én hogyan haladok a listával. Minden hónapban miután befejeztem a témához kapcsolódó könyvet, rövid beszámolót írok róla. Az ajánlót a könyv címére kattintva tudjátok elolvasni.

Januári téma: Egy könyv, amiben a sport kulcsfontosságú szerepet tölt be (Danielle Steel: A cár balerinája)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s