Blága Tünde: “Büszke vagyok, hogy Erdélynek szépségkirálynője lehettem.”


Sziasztok!

A tehetséges, valamiben kiemelkedő csíkszeredai vagy környékbeli fiatalok sorát egy modellel folytatom. Külföldön és belföldön egyaránt láthattátok már a kifutókon, és mindig mosolyogva. Nyitott lánynak tartja magát, és szerintem valóban az.  Ő meglepően gyorsan küldte vissza a válaszokat azokra a kérdésekre, amelyeket leginkább a karrierje kapcsán tettem fel. Azért is kérdeztem tőle több munkával kapcsolatos kérdést, mert első látásra úgy ítéltem meg, hogy ő valóban szereti azt amit csinál. Nem tévedtem.
Őt is érdemes megismerni!

contemporary-1850469_960_720.jpg

1. Kérlek, röviden mutatkozz be az olvasóknak!
Sziasztok. A nevem Blága Tünde. 21 éves vagyok, Csíkszeredában élek. 7 éve modellkedéssel foglalkozom. Idén kezdtem el az egyetemi tanulmányaimat a Csíkszeredai Sapientia EMTE Kommunikáció és Közkapcsolatok szakán. Nagyon nyitott és közvetlen lány vagyok, szeretem, ha zajlik körülöttem az élet és ismeretlen helyzetekben könnyen feltalálom magam.

2. Hogyan lépett a modellkedés az életedbe?
Először egy szépségversenyen próbáltam ki magam 14 évesen. Akkor már megtetszett ez a világ és attól kezdve az életem részévé vált.

3. Van olyan dolog vagy bármi, amire modellként másképp tekintesz?
A stílusra és divatra másként tekintek. Ugyanis modellként nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy minden, amit viselek, az engem tükrözzön. És nem hagyom, hogy csak a divat vagy a normák miatt ne kapjon hangsúlyt a személyiségem és semmi képpen nem szeretnék közönségesnek tűnni.

4. Fel kellett hagynod bármilyen tevékenységgel/szokással a modellkedés miatt?
Egy ideig a tanulmányaimat háttérbe helyeztem a modellkedés miatt, de rájöttem, hogy hiányzik valami az életemből. Mindig is célratörő voltam és úgy éreztem, hogy nem akarok egy bizonyos szinten megragadni. Ezért is kezdtem el az egyetemi tanulmányaimat, hogy ez által is többhelyen tudjak érvényesülni a közeljövőben.

5. A kifutós munkák vagy a fotózások állnak közelebb hozzád?
Szeretem mindkettőt viszont hozzám a fotózások állnak közelebb. A kifutókhoz egyébként nem vagyok elég magas éppen ezért leginkább reklámfotózásaim vannak.

6. Mit tartassz eddig a legnagyobb sikernek modellként?
Én nagyon örülök, hogy Londonban is sikerült modellként kipróbálnom magam, ahol nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam. Továbbá a nemzetközi versenyeken elért helyezésekre is büszke vagyok. És arra is, hogy Erdélynek is szépségkirálynője lehettem.

7. Van példaképed a szakmában? Ha igen, ki az?
Igazból nincs példaképem, mert úgy gondolom, hogy ha valakire példaképként tekintenék, az kicsit olyan lenne, mintha az ő életét akarnám élni. Viszont van, akire felnézek és az Kulcsár Edina.

8. Hogyan látod magad 10 év múlva?
Szeretnék egy saját modell sulit és fiatal tehetségekkel foglalkozni. De úgy igazából ezen nem gondolkodtam el.

9. Van időd a magánéleteddel foglalkoznod a modellkedés mellett?
Igen, van időm, hiszen csak időnként utazom el különböző modell munkákra vagy szépségversenyekre és akkor sem sok időre.

10. Mit üzensz a blog olvasóinak?
Először is köszönöm mindenkinek, aki követ és versenyek előtt támogat. Én azt üzenem az olvasóknak, hogy küzdjenek az álmaikért. Bízzanak önmagukban, hiszen ez a legfontosabb azért, hogy valaki elérje a céljait. Ne hátráljanak, meg és ne adjanak a negatív, primitív emberek véleményére. És ne feledjék azt, hogy a céljaik fele vezető út, nem egyszerű, de kellő akarattal bármit képesek vagyunk elérni.

Tündével készített további interjúkat az alábbi linkeken olvashattok:

Blága Tünde gyimesközéploki modellt kérdeztük a szépség titkairól

Blága Tünde: a szépség nem minden

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s